• Samen naar jou bijzondere herinnering
  • Gratis verzenden
  • Whatsappen via 0611369261
  • Snelle verzending

Hoe Babythingsyouneed ontstaan is...

Gepubliceerd op 21 april 2020 om 21:55

27 december 2019 is waar het allemaal begon, de inschrijving bij de KvK. Nou ja vanaf toen waren we, buiten zusjes om, samen verbonden in een onderneming. Maar het idee was natuurlijk al veel eerder geboren. Aangenaam, wij zijn Sabine en Denise, en wij delen een passie voor leuke en creatieve items. Daarom verklaren wij bij deze onze webshop www.babythingsyouneed.nl voor geopend! Kom jij een kijkje nemen?

Inschrijving KvK, 27 december 2019

Boven staand bericht is geschreven door mijn zusje Denise en gepubliceerd als een van onze eerste berichten op onze Facebook pagina, erg trots waren wij om eindelijk open te kunnen gaan!

Toen we weer eens lekker zaten te eten bij ons oma gooide ik een balletje op naar Denise, ik zou toch zo graag een webshop openen maar ik durf het niet alleen. De inspiratie is door mijn eigen zoontje Kyan ontstaan, het moest dan ook gericht zijn op baby items en creativiteitsitems, onder andere om herinneringen te kunnen bewaren van hoe de zwangerschap was.

De naam die als eerste in mij opkwam bleek ook nog beschikbaar en klonk lekker in de mond. Het leek haast alsof het zo had moeten zijn, met een engel op onze schouder. Want ja die hebben wij wel een paar hoor, maar een engel daarvan nog niet zo lang, 26-05-2018... van onze lieve Opa hebben wij afscheid moeten nemen, 2 maanden voor dat Kyan geboren zou worden, wat een gemis nog steeds iedere dag, voor ons, mijn familie en mijn Oma het allermeest natuurlijk.

Het is ontzettend moeilijk om iemand waar je zoveel om geeft niet meer te kunnen zien, spreken, knuffelen. We houden dan ook allemaal van herinneringen en wat kun je ook nooit meer terug zien? Je hoog zwangere buik als je kindje geboren is, daar om hebben wij hard gewerkt om jullie een prachtig zelf doe pakket aan te kunnen bieden. Gips, verf, kant, lint, alles wat nodig is om een buik afdruk te maken tot in de puntjes verzorgd. Het enige wat je zelf in huis moet hebben water, schaar en schroevendraaier, lijkt me geen probleem toch :)

Alvast een kleine impressie voor jullie...

We zijn nog hard aan het werk aan de laatste dingetjes, zoals instructie video, instructie op papier en het samenstellen van het pakket. Houd onze webshop in de gaten want medio mei zullen wij het pakket online kunnen gaan zetten.

Tot snel bij babythingsyouneed.nl

Liefs van ons,

Babythingsyouneed
Een moment voor altijd..


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.