• Samen naar jou bijzondere herinnering
  • Gratis verzenden
  • Whatsappen via 0611369261
  • Snelle verzending

Baby Belly Forever

Gepubliceerd op 4 juni 2020 om 22:08

Na lang zwoegen kunnen wij trots mede delen dat dit onze Baby Belly Forever gipspakketen zijn geworden.


Als je een pakket besteld dan is het niet voor te stellen dat dit je resultaat wordt. De doos is schattig, niet te groot maar ook niet te klein en kan super goed gebruikt worden om de eerste spulletjes van jouw kleintje in de te bewaren. De inhoud wordt omgetoverd tot een vereeuwigde buik van je zwangerschap maar er zitten ook nog elementen in die het nog leuker maken en doe ook gebruikt kunnen worden voor het verzamelen van bijvoorbeeld eerste geknipte haartjes, navelstreng, nageltjes, gewisselde tandjes en meer.  

Dit is ons eerste pakket met drie kleur keuzes maar wij hopen met inbreng van jullie mama's meer combinaties te kunnen gaan aanbieden.  We zouden het zelfs super leuk vinden als jij model wil zijn voor het gipsen zodat wij weer een nieuwe speciale en mooie gipsbuik kunnen laten zien , de gehele buik krijg je dan cadeau van ons, interesse hier in? Dan kan je contact op nemen met Sabine via 06-11369261 of via de mail babythingsyouneed@outlook.com  

Heb je een gipspakket besteld? Wij zouden het super tof vinden om jullie creaties terug te zien op onze facebook pagina, klik op het facebook icoon om daar naar toe geleid te worden.

Heb je hulp nodig? Neem contact op met bovenstaand telefoon nummer dan kunnen we extra video's sturen of andere hulp aanbieden, het is in ieder geval heel leuk om onderstaande youtube video te kijken.
 

Video Baby Belly Forever:
https://youtu.be/mIgQvlBzO8g
Reactie plaatsen

Reacties

Biemla Boedhoe
2 jaar geleden

Hallo,
Hebben jullie nog een model nodig om een buik te gipsen? Mijn dochter is 30 weken zwanger en ik zou haar heel graag willen aanmelden als het nog kan.

Met vriendelijke groet,
Biemla Boedhoe

brigitte engel
2 jaar geleden

mijn dochter is 24 juli 30 weken zwanger zijn jullie nog op zoek naar model zo ja dan zou ik ze graag aan willen melden