• Samen naar jou bijzondere herinnering
  • Gratis verzenden
  • Whatsappen via 0611369261
  • Snelle verzending

Mammiemarie

Gepubliceerd op 6 maart 2021 om 20:59

Hoihoi, ik wilde jullie heel graag iets vertellen over Mammiemarie omdat ze ontzettend veel te bieden heeft aan mama's in verwachting maar ook daarbuiten kan ze nog veel voor je betekenen.

Haar naam is Anne-Marie Leijten en ze geeft onder andere massages aan mama's en baby's, je kan ook zelf een baby massage cursus volgen. Ligt jou kindje in een stuitligging of komt er na de 40 weken nog niks op gang? Ook dan kan ze jou helpen, doormiddel van Moxa therapie in combinatie met voetreflexmassage, de kans wordt hiermee vergroot op het draaien van je baby of dat de bevalling gaat beginnen. Buiten dat het de kans vergroot is het natuurlijk ook super ontspannen voor jou tijdens de laatste loodjes. 

Tijdens je zwangerschap kan je je eigen helemaal anders voelen dan voor je zwangerschap, dit kan heel fijn zijn maar dit kan ook de andere kant op werken, probeer dan haar Bachbloesem. Anne-Marie stelt deze olie speciaal voor jou samen om bepaalde gevoelens weer het juiste pad op te krijgen en is niet schadelijk voor jou kleintje, je kan er namelijk voor kiezen om geen alcohol er aan toe te laten voegen en dan is deze 2 maanden houdbaar, ik ben er fan van. 

Kijk op haar website www.mammiemarie.com om meer over haar te weten komen en wat ze je allemaal nog meer te bieden heeft. 

Heel veel liefs Sabine, 
Babythingsyouneed


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.