• Samen naar jou bijzondere herinnering
  • Gratis verzenden
  • Whatsappen via 0611369261
  • Snelle verzending

25 weken zwanger

Gepubliceerd op 19 maart 2021 om 22:16

25 weken zwanger ben ik nu van jou. Ik voel me vol energie en geniet van alle kleine en grote bewegingen die je maakt. Het blijft iets ongelofelijk bijzonders, zwanger zijn. Jij groeit van iets kleins onzichtbaars tot een prachtige baby, zo zichtbaar. Iedereen mag het weten en zien, dat ik zwanger ben van jou. Ik geniet van het steeds ronder worden, omdat ik weet dat jij in mij deze groei mag maken. 

Ik stel me al vaak het leven voor samen met je papa en je broertje. Ondanks dat we nog heel veel moeten doen aan ons huisje ben je meer dan welkom. Het zal zeker ook weer pittig zijn, want oh oh bij Kyan heb ik toch ook wel vaak gedacht komt het ooit nog goed. Kan ik ooit weer gewoon een nacht door slapen, doe ik het wel goed als moeder?

Het ouderschap is namelijk echt niet altijd even makkelijk, het cliché is dan ook zo waar het is mooiste wat er is maar ook het zwaarste. Misschien zal ik dat weer voelen maar ik denk het niet, ik sta nu namelijk veel sterker in mijn schoenen als moeder. Ik heb in de tussen tijd zoveel nieuwe dingen geleerd en ik weet hoeveel liefde terug komt van jou, net als van je oudere broer. Want wat zijn we ook trots op hem zeg! Ons gezinnetje, daar geniet ik elke dag volle teugen van ❤

Heel veel liefs van jou Mama.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.