• Samen naar jou bijzondere herinnering
  • Gratis verzenden
  • Whatsappen via 0611369261
  • Snelle verzending

Schrijf je nu in voor mijn online gipsbuik workshop 8 mei 2021

Gepubliceerd op 21 april 2021 om 10:07

Ben je in verwachting? Of is er iemand in je omgeving zwanger of vind je het gewoon leuk om een creatieve workshop mee te doen? Doe gezellig mee op 8 mei 2021 om 15:30. Je leert van mij alle tips & tricks om een prachtige buik te gipsen zodat je een zwangerschapsherinnering voor altijd kan creëren. Je kan mij live alle vragen stellen die je hebt of doormiddel van de chat, lukt het niet 8 mei deel te nemen? Kijk de workshop later nog eens terug. 

Wil jij helemaal goed voorbereid van start gaan en meteen aan de slag gaan met gipsen tijdens de workshop? Je kan er natuurlijk voor kiezen om alle spulletjes los te gaan kopen, maar hier ben je veel tijd mee kwijt en vaak ook veel geld. Met het baby belly forever pakket bespaar jij dus op twee manieren. Je hebt meteen alle materialen die ik ook gebruik tijdens de workshop voor een leuke prijs, daarnaast ook alvast alle materialen om de gipsbuik af te werken(hier volgt natuurlijk nog een vervolg workshop voor). Je vind de complete pakketen hier https://www.babythingsyouneed.nl/baby-belly-forever
Alle materialen die in de doos zitten zijn al super bijzonder maar de doos waar alles in zit ook. Je kan deze gebruiken om de eerste spulletjes van je kindje in te bewaren die belangrijk voor je zijn zoals echo's, foto's, zwangerschapstest en nog veel meer. Zo speciaal om terug te kijken, ik doe dit regelmatig met mijn zoontje van bijna 3 jaar. Hij vind dit ontzettend leuk, zo mooi en bijzonder om te zien.  

Misschien vind je het leuk alvast wat meer over mij te weten. Ik ben Sabine Kuijs, 28 jaar oud en woon in een dorpje genaamd Lith. Ik ben trotse moeder van mijn zoontje Kyan samen met zijn papa en we verwachten ons tweede kindje begin juli. In september 2019 kwam mijn eerste idee om een webshop te beginnen met praktische gipsbuik pakketten die iedereen kan maken. 1 januari ben ik ingeschreven samen met mijn zusje bij de KVK, zij doet echter alleen de financiële kant en dat werkt prima zo. Super bijzonder op 5 april alweer een jaar geleden mocht mijn vader op zijn verjaardag als eerste babythingsyouneed.nl bezoeken, zo'n feestelijk momentje en vandaag de dag zo blij dat ik er vol voor gegaan ben. Ik kan al mijn energie en liefde hier in stoppen en het is zo mooi en bijzonder wat ik allemaal terug krijg! 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.