• Samen naar jou bijzondere herinnering
  • Gratis verzenden
  • Whatsappen via 0611369261
  • Snelle verzending

Aanbieding voor jou na de online workshop van 8 mei

Gepubliceerd op 8 mei 2021 om 22:31

Ik ben mega enthousiast en ik weet jij ook want daarom ben je hier, ik ben zo dankbaar dat ik mijn kennis over het maken van een gipsbuik met jou heb mogen delen. Jij hebt nu ook al het vertrouwen dat je nodig hebt om je eigen gipsenbuik te gaan maken samen met jou partner, (schoon)moeder, vriendin of zusje. 

Het maken van een gipsbuik is een maar het is wel zo mooi als je deze ook kan afwerken tot een prachtige herinnering. Door de makkelijke stappen die ik ken om een gipsbuik af te werken zal je niet alleen een gipsverband buik hebben. Jij kan je eigen buik ook prachtig afwerken door het volgen van mijn stappen en dat door middel van een super leerzame online workshop waarin jij ook vragen aan mij kan stellen. Heb je later nog vragen, je kan en mag mij altijd WhatsAppen. 

Ik vind het zo bijzonder dat ik al zoveel mensen met mijn creativiteit heb geïnspireerd, dat ze het vertrouwen hebben gekregen dat ze zelf een prachtige herinnering kunnen maken. Soms heb je alleen even een zetje nodig om door te zetten, met een resultaat waar je trots op mag zijn, dat bied ik jou ook met liefde en plezier. 

Ontvang met jou unieke code in jou mail 2 online live workshops ter waarde van €19,99 helemaal gratis wanneer je een Baby Belly Forever gipspakket besteld. De workshop "mijn gipsbuik glad afwerken" zal plaats vinden op 30 mei 2021 - 15:30. De workshop "mijn gipsbuik prachtig afwerken" vindt plaats op  5 juni 2021 - 15:30. In beide workshop kan je me al je vragen live stellen, kan je er live niet bij zijn? Dan kan je deze uiteraard ook later op je gemakje terug kijken.

Dus durf jij de laatste stap te zetten en er volledig voor te gaan? Maak dan nu gebruik van jouw unieke code die je hebt ontvangen in je mail. Kies je favorieten kleuren combi gips pakket uit via de eerste blauwe link hieronder. Wil je alvast gebruik maken van de nieuwe kleuren combinaties uit de video onder de link? Laat het me weten, dit is met zilveren ondergrond en wit kant. Daar bij zijn vijf kleuren lint/bloemen te kiezen: rood, roze, zalm roze, blauw en donker blauw. 

Wil je alleen de live workshops mee doen? Dan kan je deze via de tweede link alvast aankopen om op de boven genoemde datums deel te  nemen. 

Inhoud Baby Belly Forever gipspakket:

Kayleigh

Komt er ooit nog een 2e komt er zeker weer zo'n pakket in huis.

Wendy

Geweldig ik heb het pakket gewonnen voor me dochter en het was super om te doen makkelijk beschreven in 17 stappen en zoooooo mooi geworden.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.