• Samen naar jou bijzondere herinnering
  • Gratis verzenden
  • Whatsappen via 0611369261
  • Snelle verzending
Home » Baby Sef zijn Mimic babyfles ervaring

Baby Sef zijn Mimic babyfles ervaring

Gepubliceerd op 15 november 2021 om 08:49

Hallo lieve Mama's en kroost.

Ik deel graag mijn ervaring van de Mimic Babyfles met jullie. Wat een top fles, hij is mooi, praktisch en onze zoon Sef drinkt er heerlijk uit. De fles is in alle opzichten bijzonder met zijn unieke design en functies. Hier onder noem ik een aantal punten op waarom. 

Plus punten

- Bootst de borst na, dat betekend geen tepel speen verwarring (top want een bijtende baby aan je borst is minder fijn)

- Door de speen langzaam te draaien krijgt je kleintje sneller of minder snel zijn voeding, voor ieder kleintje de juiste snelheid
- Geen gedoe met spenen wisselen
- Handige maatbeker voor het verwarmen van de melk/water
- Makkelijk te reinigen doordat er weinig losse onderdelen zijn
- De meegeleverde borstvoedingscup beweegt van binnen mee richting de speen, hierdoor heeft je baby minder kans op darmkrampjes omdat er minder lucht in de fles kan komen. 
- Geef je fles voeding dan kan je gebruik maken van de voorgedoseerde melkcups, deze leg je onder in de fles. Nooit geen schepjes meer onthouden, want dat ging bij ons eerste kindje vaak mis. Schepje uhh? Ik denk 4, schep, strijk, kiep 5, schep, strijk, kiep 6

Min punten

- De borstvoedingscup moet je de eerste paar keer echt goed over het randje leggen door met je vinger de rand helemaal rond er overheen te duwen. Na vaker gebruik merk je wel dat de cup beter er in blijft liggen en hij dan wel altijd goed afsluit. De voordelen winnen het van de nadelen. 

Wist je ook dat je een abbonement kan nemen op de cupjes? Je kan bij ons eerst een cadeaupakket bestellen om de cupjes uit te proberen, mocht het bevallen dan kan je een abbonement kiezen zodat je baby nooit zonder voeding zit. Het aanpassen van welke cupjes je nodig hebt regel je makkelijk door contact via WhatsApp.

Mijn kleintje dronk op vakantie heerlijk zijn melkje uit de Mimic fles, ik kolf iedere avond om te sparen en omdat ik daar niet kon invriezen gaf ik de melk wanneer het een volledige voeding was. We hebben prachtige herinneringen gemaakt, bijvoorbeeld de eerste keer zwemmen voor Sef.  Hier onder nog even een paar leuke kiekjes van onze vakantie. 

1,5 maand na de vakantie hebben we ook de voorgedoseerde cupjes gebruikt en ook deze werken geweldig. Het is heerlijk omdat je met reguliere voeding op de leeftijd van 4 maanden 6 schepjes zelf moet pakken en goed moet afstrijken voor de juiste verhouding, met Mimic hoef je alleen voor de juiste hoeveelheid water te zorgen. Ook vind ik de maatbeker veel nauwkeuriger dan de maatstreepjes die op andere flessen staan. 

Conclusie 
Deze bijzondere fles is echte aanrader en eyecatcher. Hij ziet er gewoon geweldig uit en past echt in het leven van de ouders van nu. Ik snap dat het eng lijkt om over te stappen van voeding, maar mijn zoontje reageerde best heftig op wat ik eet met borstvoeding en deze fles een keer per dag er naast bevalt hem heel goed en zijn maagzuur klachten werden minder.

Een blijere baby, een hele blije mama. 

Liefs Sabine
Babythingsyouneed


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.