Home » Baby things » Baby Boys » Hoofd Accessoires

Deze stoere zwarte Mickey Mouse cap maakt de outfit van jou peuter helemaal af! Draag de pet lekker met klep naar achter op de minder zonnige dagen. Schijnt die heerlijke warme zon? Draai hem dan gewoon een half rondje op je hoofd om en zijn/haar gezichtje is meteen goed beschermd. 

Deze super gave pet is ook een heel leuk verjaardagscadeautje voor je neefje of kindje van je beste vriendin, veras ze nu met deze eyecatcher.

Dit super zachte en comfortabele baby muts met bandana slabber setje houd jouw kleintje altijd beschermd! Ook staat het mutsje met beren oortjes en slabbertje ontzettend schattig bij jouw baby.  

Deze schattige muts met slabber set is ook heel leuk om op de babyshower van je vriendin of zusje cadeau te doen, of misschien zoek je nog een leuk kraamcadeautje? 

Met dit baseball petje zal jouw kleintje beter beschermd blijven tegen de zon. Door deze pet te combineren met verschillende outfits creëer je telkens weer een stoere eind look. De stof is geheel flexibel en daarmee ook comfortabel voor je baby. 

Deze muts staat super schattig bij jou baby/dreumes en maakt iedere dag nog vrolijker dan deze al is. Jouw kleine boy zal er lekker warm door blijven op de wat frissere dagen en ziet er gewoon super leuk uit. Dit berenmutsje is dan ook een echte eye catcher, de stoere zwarte beren springen er uit, Roarrr. 

Dit stoere mooie mutsje is ook heel leuk om op de babyshower van je vriendin of zusje cadeau te geven, of misschien zoek je nog een leuk kraamcadeautje?