Home » Babyshower

Babyshower en gipsbuik versieren

Je gipsbuik af maken met een gepersonaliseerd lint? Of een buiklint bestellen voor de zwangere mama op haar babyshower? Of andere accesoires om een gips buik mee te versieren? 

Vraag naar de vele mogelijkheden, we maken graag een passend cadeau voor je klaar. Bij vragen mag je altijd bellen of appen via 06-11369261

 

Heb je een gips buik gegipsd maar ligt deze nog in de kast om af te maken? We hebben hele mooie complete gipsbuik pakketen, te bestellen met of zonder gipsverband en meteen verpakt als een prachtig cadeau. 

Alle belangrijke materialen ontvang je in ons compleet gipsbuik pakket, zoals een ophang systeem, gladmaak gips, kant, lint, verf en nog veel meer benodigde werktools en materialen. 

Zwanger zijn is een van de bijzonderste momenten van je leven. Het is een tijd die nooit meer in die vorm terug komt en al helemaal niet met dat gevoel. Daarom is een herrinering aan deze mooie tijd heel bijzonder.

 

Lint & bloemen

€ 14,99

Lint & bloemen

€ 14,99

Lint met 3 bloemen super leuk om te geven op een babyshower of te dragen tijdens een fotoshoot. Ook is het een gaaf aandenken om op te hangen in het kamertje van de kleine spruit. 

Naar eigen wens te bestellen, met een lint naar beneden, twee of geen. 

Lettertype en kleur mag je zelf kiezen, app of bel naar 06-11369261 om deze te overleggen. 

Lint stuk bestaat uit 3 delen, een lint voor dwars over de buik en twee voor het hangende gedeelte met daarop de bedrukte tekst.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.