• Samen naar jou bijzondere herinnering
  • Gratis verzenden
  • Whatsappen via 0611369261
  • Snelle verzending

Meester van coothstraat 22 Lith - 76779599 - NL860789822

Babyshower / Linten 

Je gipsbuik af maken met een gepersonaliseerd lint? Een buiklint bestellen voor de zwangere mama op haar babyshower? Of andere accessoires om een gips buik mee te versieren? 

Vraag naar de vele mogelijkheden, we maken graag een passend cadeau voor je klaar. Bij vragen mag je altijd bellen of appen via 06-11369261

 

Heb je een gips buik gegipsd maar ligt deze nog in de kast om af te maken? We hebben hele mooie complete gipsbuik pakketen, te bestellen met of zonder gipsverband en meteen verpakt als een prachtig cadeau. 

Alle belangrijke materialen ontvang je in ons compleet gipsbuik pakket, zoals een ophang systeem, gladmaak gips, kant, lint, verf en nog veel meer benodigde werktools en materialen. 

Zwanger zijn is een van de bijzonderste momenten van je leven. Het is een tijd die nooit meer in die vorm terug komt en al helemaal niet met dat gevoel. Daarom is een herrinering aan deze mooie tijd heel bijzonder.

 

Sale!

Lint & of bloemen

€ 14,99 € 7,50
Sale!
Sale!

Lint & of bloemen

€ 14,99 € 7,50

Lint met 3 bloemen super leuk om te geven op een babyshower of te dragen tijdens een fotoshoot. Ook is het een gaaf aandenken om op te hangen in het kamertje van de kleine spruit. 

Naar eigen wens te bestellen, met een lint naar beneden, twee of geen. 

Heb jij een gipsbuik gemaakt of lint nodig voor op de babyshower voor de mama to be. Bestel bij ons je gepersonaliseerde lint, bedrukt met de naam en geboorte datum van je kindje. 

Te bestellen voor bijvoorbeeld je zelf gemaakte gips buik. Maar ook leuk om over de buik te knopen tijdens de babyshower. 

Er zijn vele mogelijkheden voor lettertype, kleur lint en letters, meerdere linten, lint met steentjes.

App of bel naar Sabine op 06-11369261 zodat we samen je wens kunnen bespreken. Ook denk ik graag met je mee voor de mooiste kleur combinatie. 

Heb je nog geen goede lijm in huis? Kies dan voor slechts €1,- extra de combinatie met lijm.

Sale!

Bloemen

€ 5,00 € 2,50
Sale!
Sale!

Bloemen

€ 5,00 € 2,50

3 bloemen

Webwinkel Keurmerk