Home » Contact and more » Verzenden en Retourneren

Verzenden en Retourneren

Verzend kosten

Wij verzenden jouw pakketje altijd helemaal gratis. 

We zullen altijd ons uiterste best doen om de bestelling zo snel mogelijk te verwerken. Want wij snappen dat wanneer je een leuk cadeautje voor iemand anders of voor je kleintje besteld hebt, je deze zo snel mogelijk in huis wilt hebben.

Omdat ik  Sabine de verzendingen alleen verwerk kan het wel eens voorkomen dat het wat langer duurt. Als ik jou pakketje niet binnen 3 dagen kan versturen dan zal ik dit zo snel mogelijk aan je laten weten. Mocht je van te voren willen weten hoe snel het verzonden kan worden, dan kan je dit altijd van te voren via e-mail of WhatsApp aan me vragen. 

Retour beleid 

Wij willen u graag blij maken met de aankopen uit onze shop. Mocht u een of meerdere artikelen willen ruilen of retourneren dan kunt het als retour aanbieden door dit kenbaar te maken via e-mail, graag horen we de retour reden, dit voor eventuele verbeteringen die we kunnen brengen voor een betere ervaring van jou.

Wilt u van de gehele koop afzien zonder reden dan kunt u het herroepingsformulier op deze pagina downloaden. Meer informatie hier over en andere voorwaarden zijn terug te vinden in de algemene voorwaarden


Vragen 

Heeft u vragen neem gerust contact met ons op via het contact formulier op deze pagina. Wij staan graag voor u klaar. Wilt u nog sneller antwoord krijgen, probeer dan een WhatsApp te sturen via +31611369261, deze zal ik zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.