• Samen naar jou bijzondere herinnering
 • Gratis verzenden
 • Whatsappen via 0611369261
 • Snelle verzending

Meester van coothstraat 22 Lith - 76779599 - NL860789822

Verzenden en Retourneren

Verzend kosten

Mocht het verzenden ons binnen 3 werkdagen niet lukken, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om te overleggen of dit oké is.

 

Heb je vragen over de verzending dan mag je altijd appen of bellen naar 06-11369261. Mailen kan naar babythingsyouneed@outlook.com

 

Retour beleid 

Wij hopen dat jij happy bent met wat je besteld hebt, mocht dit niet zo zijn dan horen we het graag. Je kan altijd gebruik maken van je herroepingsrecht, het formulier vind je op deze pagina en kan middels e-mail kenbaar gemaakt worden. 

Als je een of meerdere artikelen wil ruilen of retourneren dan kunt het als retour aanbieden door dit kenbaar te maken via e-mail, graag horen we de retour reden, dit voor eventuele verbeteringen die we kunnen brengen voor een betere ervaring in de toekomst.


Wil je van de gehele koop afzien zonder reden maak dan gebruik van het herroepingsformulier, op deze pagina te downloaden. Zie onderstaande voorwaarden. 

Vragen 

Heb je vragen neem gerust contact met ons op via het contact formulier op deze pagina of bel of app naar 06-11369261. Wij staan graag voor je klaar. 

 

Herroepingsrecht 

 1. Een consument kan een online aankoop gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van reden ontbinden op voorwaarde dat:
 • het product niet is gebruikt indien verzegeld 
 • het geen product is dat snel kan bederven, zoals voedsel 
 • het geen product is dat speciaal voor de consument op maat is gemaakt of aangepast of gepersonaliseerd is. 
 • de consument niet heeft afgezien van zijn herroepingsrecht
 1. De bedenktijd van 14 dagen zoals in lid 1 genoemd, vangt aan:
  • op de dag nadat de consument het laatste product of onderdeel heeft ontvangen van 1 bestelling
  • zodra de consument een dienst voor het eerst heeft afgenomen

Het artikel dient binnen 14 dagen terug gestuurd te worden na dat het retour is aangemeld binnen de 14 dagenherroepingsrecht. Binnen 14 dagen na het aanmelden van het retour wordt het orderbedrag, inclusief eventuele verzendkosten, terug overgemaakt naar de klant. 


De consument kan zijn beroep op het herroepingsrecht kenbaar maken via info@babythingsyouneed.nl, indien gewenst met behulp van het herroepingsformulier dat via de website van Babythingsyouneed, Babythingsyouneed.nl, kan worden gedownload.

 1. De consument is verplicht om het product binnen 14 dagen na het kenbaar maken van zijn herroepingsrecht te retourneren aan Babythingsyouneed, bij gebreke waarvan zijn herroepingsrecht komt te vervallen. 
 2. De kosten voor retourneren komen voor eigen rekening
 3. Indien de aankoopkosten en eventuele overige kosten (zoals verzend- en retourkosten) volgens de wet voor terugbetaling in aanmerking komen, zal Babythingsyouneed deze kosten binnen 14 dagen na ontvangst van het tijdige beroep op het herroepingsrecht, terugbetalen aan de consument, op voorwaarde dat de consument het product tijdig aan Babythingsyouneed heeft geretourneerd