• Samen naar jou bijzondere herinnering
  • Gratis verzenden
  • Whatsappen via 0611369261
  • Snelle verzending
Home » Gips voor gipsbuik kopen

✔ Unieke babycadeaus

✔ Cadeaubonnen beschikbaar

✔ Extra service via WhatsApp

Gips voor een gipsbuik kopen

Wil jij gips voor een gipsbuik kopen en daarmee een prachtige herinnering aan jouw zwangerschap creëren? Dan ben je bij Babythingsyouneed op de juiste plek. Wij hebben diverse gipspakketten om zelf thuis een gipsbuik te maken in de kleuren die jij mooi vindt. Met behulp van de instructie kan iedereen dit toffe pakket omtoveren tot een unieke buikafdruk!

Heb je vragen over onze producten?

Neem contact met ons op en wij zullen zo spoedig mogelijk jouw vraag beantwoorden.

Gipsbuik met strik

Bekijk onze producten

Online gips voor een gipsbuik kopen als babyshowercadeau

Wil jij een leuk en origineel cadeau aanschaffen voor een babyshower? Dan is gips voor een gipsbuik kopen een fantastisch idee. Hiermee kan de moeder samen met de vader een buikafdruk creëren tijdens de zwangerschap en deze eventueel vergelijken met andere zwangerschappen. Onze pakketten zijn bovendien zo duurzaam mogelijk gemaakt. De doos is namelijk ook een leuke baby bewaardoos en het mengkommetje kan ook een tweede leven krijgen, bijvoorbeeld voor een gezichtsmasker.

Vraag ons gerust om advies

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een luxepakket of bij het creëren van de gispbuik? Neem dan gerust contact met ons op en vraag om advies. Stuur hiervoor een WhatsAppberichtje of bel naar 06-11369261. Wij helpen je graag verder en zorgen ervoor dat jij met een gerust hart gips voor een gipsbuik kunt kopen.