• Samen naar jou bijzondere herinnering
  • Gratis verzenden
  • Whatsappen via 0611369261
  • Snelle verzending
Home » Gipsbuik doe-het-zelf

✔ Unieke babycadeaus

✔ Cadeaubonnen beschikbaar

✔ Extra service via WhatsApp

Gipsbuik doe-het-zelf-pakket

Voor een gipsbuik voor jezelf of als cadeau voor een ander, bestel je bij Babythingsyouneed eenvoudig een gipsbuik doe-het-zelf-pakket. Hierin zitten alle benodigdheden voor het creëren van een gipsbuik en natuurlijk de nodige instructies om het zo simpel mogelijk te maken. Wij bieden diverse pakketten online aan en geven ook graag advies indien gewenst.

Heb je vragen over onze producten?

Neem contact met ons op en wij zullen zo spoedig mogelijk jouw vraag beantwoorden.

Gipsbuik met strik

Bekijk onze producten

Een gipsbuik doe-het-zelf-pakket als origineel babyshowercadeau

Een doe-het-zelf-pakket voor het creëren van een gipsbuik is niet alleen leuk om voor jezelf te kopen als je zwanger bent, maar ook voor een ander, bijvoorbeeld als babyshowercadeau. Het leuke van een gipsbuikpakket is dat er een unieke buikafdruk gecreëerd wordt die voor iedereen weer anders is. Bovendien bieden wij deze gipspakketten in diverse kleuren aan en kun je het bijgeleverde lint laten bedrukken met een eigen tekst.

Bestel een gipsbuikpakket eenvoudig online

Wil je graag een doe-het-zelf-pakket aanschaffen voor een gipsbuik of ben je op zoek naar andere babycadeaus? Wij bieden een ruim assortiment aan gipsbuikpakketten en andere leuke producten aan, zoals haar- en hoofdaccessoires voor baby’s. Heb je nog hulp nodig bij het uitzoeken van een leuk pakket of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen of door een WhatsApp bericht te sturen naar 06-11369261.