• Samen naar jou bijzondere herinnering
  • Gratis verzenden
  • Whatsappen via 0611369261
  • Snelle verzending
Home » Gipsbuik luxepakket

✔ Unieke babycadeaus

✔ Cadeaubonnen beschikbaar

✔ Extra service via WhatsApp

Gipsbuik luxepakket

Met een gipsbuik luxepakket van Babythingsyouneed heb je de mogelijkheid om met jouw partner een unieke herinnering te creëren van de zwangerschap. De gipsbuik maak je zelf op maat door het gips om de buik te vormen. Daarnaast kun je ook nog een lint laten bedrukken. Deze wordt dan na de geboorte nageleverd met de naam en de geboortedatum van het kind.

Heb je vragen over onze producten?

Neem contact met ons op en wij zullen zo spoedig mogelijk jouw vraag beantwoorden.

Gipsbuik met strik

Bekijk onze producten

Maak een gipsbuik helemaal zelf met een luxepakket

Met een luxe doe-het-zelf-pakket van Babythingsyouneed maak je eenvoudig een gipsbuik bij jou thuis. Bij elk pakket zitten duidelijke instructies waardoor je alleen maar de stappen hoeft te volgen. Wil jij een gipsbuik luxepakket cadeau doen aan een vriendin, zus of dochter bijvoorbeeld? Dan helpen wij jou graag met het uitzoeken van het beste pakket. Zo kom jij gegarandeerd met het leukste en meest originele cadeau aan op de babyshower!

Neem contact met ons op bij vragen

Als je een zwangere buik wilt gipsen, bestel je het best een luxepakket voor het maken van een gipsbuik. Wij leveren de pakketten met alle benodigde materialen en bieden extra ondersteuning aan via WhatsApp of telefonisch. Neem hiervoor contact met ons op via 06-11369261, dan kijken we graag wat we voor je kunnen doen.