• Samen naar jou bijzondere herinnering
  • Gratis verzenden
  • Whatsappen via 0611369261
  • Snelle verzending

✔ Het meest unieke buikgips pakket van Nederland

✔ Duidelijk instructie meegeleverd

✔ Workshop video ter ondersteuning 

✔ Stap voor stap voor een gewenst resultaat

✔ Vragen, stel ze via WhatsApp

Voorkom dat je mis pakt bij je gipsbuik inkopen

Wanneer je los alle materialen voor een gipsenbuik bij elkaar verzamelt kan je wellicht je buikafdruk maken. Maar de afwerking blijft op deze manier vaak liggen, dat zou natuurlijk super zonde zijn. Zo'n buik verdient het om afgemaakt te worden en jij ook, om later herrinerd te kunnen worden aan een moment van je leven die nooit meer terug komt. 

"Wat heb ik spijt dat ik geen buik van gips heb gemaakt van ons eerste kindje" is een opmerking die ik vaak krijg van klanten. 

Je bent inprincipe een keer zwanger op de zelfde manier, elke keer kan je buik er namelijk anders uit zien. Het blijft ook telkens net zo wonderlijk om in verwachting te zijn van een kindje. Nog specialer is als het wanneer je het gipsen van je buik niet uit besteedt aan iemand die je niet kent, maar dit juist doet met geliefde mensen om je heen. Dit moment is speciaal en bijzonder, zeker als een kleintje op de aanraking en warmte van het gips reageert. 

Ga voor gemak met een gipsbox voor het gewenste resultaat

Het voordeel van een compleet pakket zoals alleen wij aan bieden, dat je alles bij de hand hebt. Het enige wat jij nog nodig hebt is een schaar en wat water. Het nadeel kan zijn is dat je minder keuze hebt in de samengestelde pakketten. Maar mocht er iets niet maar wens bij ziten je kan je verzoek via WhatsApp doorgeven.

Het nadeel van losse materialen aanschaffen is je kan te kort hebben of juist te veel, deze materialen blijven vaak liggen, zonde, of wanneer je te weinig hebt dan moet je vaak weer extra kosten maken, ook eventuele verzendkosten komen er dan weer bij kijken. 

 

✔ Geen verzendkosten voor alle onderdelen bij verschillende verkopers maar alles compleet ontvangen voor één vaste prijs 

Je kan meteen aan de slag

✔ Snel het gewenste resultaat met geschikte materialen

✔  Persoonlijk advies op maat en wensen

✔  Stap-voor-stap ook voor de niet 'creabea' en voor de gene met twee linkerhanden

✔  Gegarandeerd een mooi resultaat

✔  100% tevredenheidgarantie

 

Onze gips resultaten

Disclaimer

Tijdens de zwangerschap van mijn eerste zoon heb ik mijn buik zelf gegipsd samen met mijn zusje. Dit was een bijzonder moment maar toen we eventjes bezig waren werd ik ineens heel duizelig. 

Dit is iets wat zou kunnen gebeuren, weet dan ook dat dit vrijwel direct over gaat als je gaat zitten en iets wat voldoende suiker bevat te nemen, bijvoorbeeld dextro. Het kan namelijk gaan voelen alsof de buik van je af gaat vallen tijdens het gipsen. Daardoor ga je compenseren in een onprettige houding. Wanneer dit gebeurd is je buik al zo aan het uitharden, dat zitten op een houding die lukt zonder de buik te beschadigen gewoon kan.  

Je buik gipsen is opzich zelf ongevaarlijk voor je kindje of jezelf, bij eventuele medische aandoeningen altijd een specialist raadplegen. Ook is gezondheid belangrijker dan het heel houden van je buik, safety first. 

Vraag ons gerust om advies

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een luxepakket of bij het creëren van de gispbuik? Neem dan gerust contact met ons op en vraag om advies. Stuur hiervoor een WhatsAppberichtje of bel naar 06-11369261. Wij helpen je graag verder en zorgen ervoor dat jij met een gerust hart gips voor een gipsbuik kunt kopen.