• Samen naar jou bijzondere herinnering
  • Gratis verzenden
  • Whatsappen via 0611369261
  • Snelle verzending

Meester van coothstraat 22 Lith - 76779599 - NL860789822

Gipsbuik zelf maken met een compleet pakket

Een gipsbuik kun je thuis helemaal zelf maken met een doe-het-zelf-pakket van Babythingsyouneed. Een dergelijk gipspakket is in verschillende kleuren verkrijgbaar en bevat alle benodigdheden en werktools die nodig zijn om de gipsbuik te creëren. Daarnaast is er een uitgebreide instructie toegevoegd inclusief foto’s. Hierdoor kan iedereen thuis een gipsbuik maken en daarmee een prachtige herinnering creëren aan de zwangerschap. Ook ontvang je van mij gratis 3 workshop video's waar in ik je nog duidelijker elke stap laat zien. 

 

Een gipsbuik maken met een duurzaam doe-het-zelf-pakket

Het gipspakket, dat je bij ons koopt, is uiterst duurzaam. Zo is de doos ook geschikt om leuke babyspullen in te bewaren en kan het mengkommetje een tweede leven krijgen door deze bijvoorbeeld te gebruiken voor een gezichtsmaskertje. Ook is het mogelijk om het pakket voor het maken van de gipsbuik aan te passen aan jouw wensen. Wil jij een pakket exclusief gipsverband omdat je je buik al gegipst hebt? Dan kan je exclusief gipsverband als keuze invoeren bij het pakket dat jij graag wilt bestellen. Heb je andere verzoekjes? Dan mag je natuurlijk contact met ons opnemen.

Een gipspakket is ook leuk als babyshowercadeau

Het is niet alleen fantastisch om voor jezelf een pakket te kopen voor het maken van een gipsbuik, maar ook als cadeau voor bijvoorbeeld een babyshower. Met een gipspakket heb je gegarandeerd het leukste en meest originele cadeau! Wij geven daarbij graag advies als je twijfelt welk pakket het meest geschikt is.

Stel gerust al jou vragen

Heb je een gipspakket besteld? Wij zouden het supertof vinden om jullie creaties terug te zien op onze Facebookpagina. Om daar te komen, klik je eenvoudig op het Facebookicoontje onder aan de pagina. Heb je hulp nodig bij het uitkiezen van het pakket of heb je andere vragen over het maken van een gipsbuik? Je kan heel gemakkelijk een WhatsApp berichtje sturen of bellen naar 06-11369261. Ik help je graag verder.

Liefs Sabine.

 

Video tip Baby Belly Forever gipsen:

https://youtu.be/mIgQvlBzO8g

Heb jij een gipsbuik gemaakt of lint nodig voor op de babyshower voor de mama to be. Bestel bij ons je gepersonaliseerde lint, bedrukt met de naam en geboorte datum van je kindje. 

Te bestellen voor bijvoorbeeld je zelf gemaakte gips buik. Maar ook leuk om over de buik te knopen tijdens de babyshower. 

Er zijn vele mogelijkheden voor lettertype, kleur lint en letters, meerdere linten, lint met steentjes.

App of bel naar Sabine op 06-11369261 zodat we samen je wens kunnen bespreken. Ook denk ik graag met je mee voor de mooiste kleur combinatie. 

Heb je nog geen goede lijm in huis? Kies dan voor slechts €1,- extra de combinatie met lijm.

Webwinkel Keurmerk

Babythingsyouneed "een moment voor altijd" Vind je niet wat je zoekt? Dan kijken we graag naar de mogelijkheden om je wens aan te kunnen bieden.