Home » Over ons

Wij heten u van harte welkom op onze site Babythingsyouneed! Jij bent vast nieuwsgierig naar wat wij allemaal te bieden hebben maar eerst zullen wij ons zelf voorstellen. Wij zijn Sabine en Denise Kuijs twee zussen die een zelfde doel en visie kregen in 2019. Onze inspiratie bron is het zoontje Kyan waarvan Sabine moeder is en Denise tante, hij is geboren in 2018. Daardoor kwamem we op het idee om leuke babyspullen aan te bieden via de webshop waar u zich nu bevind.

Al vrij snel kwam de creatieve geest van Sabine los, om pakketten aan te bieden waarin iedereen makkelijk zelf een gipsbuik kan maken. Zelf had ze er al een aantal gemaakt voor vrienden en kenissen in de jaren er voor. Dit kwam snel van de grond en het is dan ook erg bijzonder dat er zoveel intresse naar is en er nog steeds nergens zulke complete pakketten op de markt zijn. 

Hopelijk kan u vinden wat u zoekt, heb je een idee, opmerking of vraag voor ons wij horen het graag. Dit kan via 06-11369261 of onderstaand contact formulier.

Wij wensen u veel baby shop plezier!

Liefs Sabine en Denise 

  27-12-2019  Inschrijving kamer van koophandel