• Samen naar jou bijzondere herinnering
  • Gratis verzenden
  • Whatsappen via 0611369261
  • Snelle verzending
Home » Zwangere buik gipsen

✔ Unieke babycadeaus

✔ Cadeaubonnen beschikbaar

✔ Extra service via WhatsApp

Zwangere buik gipsen

Met behulp van het buikgipspakket van Babythingsyouneed kun je zelf jouw zwangere buik gipsen en een unieke herinnering aan de zwangerschap creëren. Wil je zo een pakket voor jezelf aanschaffen of wil je dit als cadeau doen aan iemand anders, bijvoorbeeld als babyshowercadeau? Dan heb je bij ons de keuze uit verschillende kleuren en kunnen wij een lint naleveren met de naam en geboortedatum van het kind erop gedrukt.

Heb je vragen over onze producten?

Neem contact met ons op en wij zullen zo spoedig mogelijk jouw vraag beantwoorden.

Gipsbuik met strik

Bekijk onze producten

Iedereen kan met ons pakket een zwangere buik gipsen

Het gipsen van een zwangere buik lijkt misschien een moeilijke klus om zelf te doen. Toch hoeft dit niet zo moeilijk te zijn. Onze pakketten zijn voorzien van alle benodigde materialen en een duidelijke instructie met foto’s. Hierdoor is het zelfs voor mensen die niet zo handig zijn prima te doen om een gipsbuik te creëren die de zwangerschap prachtig vastlegt. Vind je het lastig om een pakket te kiezen, bijvoorbeeld omdat het voor iemand anders is? Dan helpen wij jou graag verder met onze deskundige blik.

Bekijk onze pakketten en bestel!

Wil jij graag een van onze pakketten aanschaffen om jouw zwangere buik te gipsen of om cadeau te doen aan iemand anders? Dan heb je bij ons de keuze uit verschillende kleuren. Kies een pakket dat het best aansluit bij jouw wensen en bestel deze direct in onze webshop. Vaak worden de pakketten binnen drie tot vijf werkdagen geleverd en de verzending is helemaal gratis! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen of een WhatsAppbericht te sturen naar 06-11369261.